Uitnodiging studiemiddag 21 november

 Uitnodiging Studiemiddag 21 november

Thuis in vroegmodern Nederland

Op vrijdag 21 november 2014 organiseert de SVVT een najaarsstudiemiddag met als thema Thuis in vroegmodern Nederland. Heidi de Mare en Sanne Muurling zullen tijdens deze middag een lezing geven. Heidi promoveerde in 2003 cum laude op het proefschrift Huiselijke taferelen. De veranderende rol van het beeld in de Gouden Eeuw. Sanne won in 2010 de scriptieprijs van het historisch tijdschrift Holland voor de scriptie Ideologische constructie of materiële werkelijkheid? Hollandse huiselijkheid tussen concept en fenomeen in de zeventiende en achttiende eeuw. Vanwege het thema van de studiemiddag zal deze plaatsvinden in een huiskamer. U bent van harte welkom op Twijnstraat aan de Werf, nummer 11 (3511 ZE) in Utrecht vanaf 14u.

Programma

14.00u-14.30u: Inloop met koffie en thee

14.30u-15.30u: Lezing Sanne Muurling

15.30u-16.30u: Lezing Heidi de Mare

16.30u-17.00u: Borrel

Wij hopen u te zien op vrijdagmiddag 21 november 2014! Iedereen is welkom; geeft u uw komst i.v.m. het gelimiteerde aantal plaatsen even door aan Sophie Reinders (info.svvt@gmail.com)? Na aanmelding sturen wij u een routebeschrijving toe.

Tijdens deze middag is het boek Huiselijke taferelen van Heidi de Mare voor de speciale prijs van 30 i.p.v 40 euro te koop! Als u van deze aanbieding gebruik wilt maken, vermeld dit dan a.u.b. even bij uw aanmelding. 

Met vriendelijke groet,

Het SVVT-bestuur

http://www.vroegmodernevrouwen.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s